Search
Now showing items 1-2 of 2
ผลของเปลือกข้าวโพดหมักโดยใช้แบคทีเรียกรดแลคติคในน้ำหมักเปลือกผลไม้ต่อการย่อยได้โภชนะและสมรรถนะการเจริญเติบโตในแพะลูกผสม
การศึกษาในครั้งนี้ประกอบด้วย 3 การทดลอง โดยวางแผนการทดลองแบบสุ่มสมบูรณ์ (Completely Randomized Design: CRD) โดยการทดลองที่ 1 มีวัตถุประสงค์เพื่อศึกษาคุณภาพน้ำหมักจากเปลือกผลไม้ 3 ชนิด (เปลือกสับปะรด เปลือกมะละกอ และเปลือกมะม่วง) ...
Improvement of silage sugarcane leaves using fermented juice of epiphytic lactic acid bacteria (FJLB) from sugarcane leave on nutrients digestibility and gas production by in vitro techniques
;
การปรับปรุงใบอ้อยหมักโดยใช้แบคทีเรียกรดแลคติคในน้ำพืชหมักจากใบอ้อยต่อการย่อยได้ของโภชนะและผลผลิตแก๊สโดยเทคนิคในหลอดทดลอง
The study consisted of 2 experiments. Firstly, the objective was to study quality of fermented juice from sugarcane leaves. All treatments were assigned in a completely randomized designed (CRD). The treatment consists of ...