Drying of longan : its drying kinetics and performance of longan dryers
Other Title:
การอบแห้งลำไย : ไคเนติกส์ของการอบแห้ง และสมถรรถนะของเครื่องอบแห้งลำไย
Author:
Subject:
Date:
2010
Publisher:
มหาวิทยาลัยศิลปากร
Type:
Discipline:
สาขาวิชาฟิสิกส์
Collections:
Total Download:
347
View/ Open
Metadata
Show full item recordRelated items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Drying of longan : its drying kinetics and performance of longan dryers
Collection: Theses (Ph.D) - Physics / ดุษฎีนิพนธ์ - ฟิสิกส์Type: ThesisNiroot Lamlert (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2010) -
Effects of Low Pressure Hot Air Drying on Drying Kinetics, Color changes, Shrinkage and Rehydration of Dried Ripe Mangoes
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: ThesisSirikanya KRATAITONG; สิริกัญญา กระต่ายทอง; TOUCHPONG CHOOSRI; ธัชพงศ์ ชูศรี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 18/6/2021)Objective of this research is to develop a new drying method under the concept of combining the advantages of using two drying media, hot air and vacuum, called low pressure hot air drying (LPHAD). The LPHAD was compared ... -
Influence of foam-mat drying on quality, bioactive compounds and sensory evaluation of melon powder.
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: ThesisChanyapat OUPPAMA; ชัญญพัชร์ อุปมา; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 25/11/2022)In this study, the influence of plant proteins used as a foaming agent on foam properties, drying kinetics, bioactive compounds and sensory evaluation of melon powder obtained from low-grade fruits was studied. Different ...