Drying of longan : its drying kinetics and performance of longan dryers

Other Title:
การอบแห้งลำไย : ไคเนติกส์ของการอบแห้ง และสมถรรถนะของเครื่องอบแห้งลำไย
Author:
Subject:
Date:
2010
Publisher:
มหาวิทยาลัยศิลปากร
Type:
Discipline:
สาขาวิชาฟิสิกส์
Collections:
Total Download:
369
View/ Open
Metadata
Show full item recordRelated items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Drying of longan : its drying kinetics and performance of longan dryers
Collection: Theses (Ph.D) - Physics / ดุษฎีนิพนธ์ - ฟิสิกส์Type: ThesisNiroot Lamlert (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2010) -
Effect of low-pressure superheated steam drying on drying kinetic, color and shrinkage of ripe mango
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: ThesisKornchanok CHOMPIKOON; กรชนก ชมพิกุล; TOUCHPONG CHOOSRI; ธัชพงศ์ ชูศรี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 18/6/2021)Low-pressure superheated steam drying (LPSSD) is one of the most interesting drying methods for fruits and vegetables. In this study, the optimum conditions of hot-air drying (HAD) for productivity (drying kinetics) and ... -
Effect of non-stationary drying on kinetics, physicochemical properties and thermodynamic properties of ripe mango
Collection: Theses (Ph.D) - Food Technology / ดุษฎีนิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: ThesisPak MALAIKRITSANACHALEE; ภาคย์ มาลัยกฤษณะชลี; TOUCHPONG CHOOSRI; ธัชพงศ์ ชูศรี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 10/7/2020)Drying is one of the important preservation technologies for agricultural products. In order to improve the drying process, this research studied the effect on drying conditions with intermittent and continuous mode in ...