Drying of longan : its drying kinetics and performance of longan dryers
ผู้แต่ง:
หัวเรื่อง:
วันที่:
2010
สำนักพิมพ์:
มหาวิทยาลัยศิลปากร
ประเภทผลงาน:
สาขาวิชา:
สาขาวิชาฟิสิกส์
คอลเล็คชัน:
จำนวนดาวน์โหลด:
200
Metadata
แสดงรายการชิ้นงานแบบเต็มRelated items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Effects of Low Pressure Hot Air Drying on Drying Kinetics, Color changes, Shrinkage and Rehydration of Dried Ripe Mangoes
คอลเลคชัน: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารประเภทผลงาน: ThesisSirikanya KRATAITONG; สิริกัญญา กระต่ายทอง; TOUCHPONG CHOOSRI; ธัชพงศ์ ชูศรี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 18/6/2021)Objective of this research is to develop a new drying method under the concept of combining the advantages of using two drying media, hot air and vacuum, called low pressure hot air drying (LPHAD). The LPHAD was compared ... -
Influence of foam-mat drying on quality, bioactive compounds and sensory evaluation of melon powder.
คอลเลคชัน: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารประเภทผลงาน: ThesisChanyapat OUPPAMA; ชัญญพัชร์ อุปมา; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 25/11/2022)In this study, the influence of plant proteins used as a foaming agent on foam properties, drying kinetics, bioactive compounds and sensory evaluation of melon powder obtained from low-grade fruits was studied. Different ... -
Drying of longan : its drying kinetics and performance of longan dryers
คอลเลคชัน: Theses (Ph.D) - Physics / ดุษฎีนิพนธ์ - ฟิสิกส์ประเภทผลงาน: ThesisNiroot Lamlert; นิรุธ ล้ำเลิศ (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2010)