Toggle navigation
ไทย
English
SU Intellectual
SU Journal
Feedback
About Us
Manual
Mission and Scope
Preservation Plan
Licenses
SURE Data Ethics
Contact Us
English
ไทย
English
Staff Login
Toggle navigation
Advanced Search
Advanced Search
View Item
SURE Home
Faculty of Science
Department of Chemistry
Organic Chemistry
Theses (Master's degree) - Organic Chemistry / วิทยานิพนธ์ - เคมีอินทรีย์
View Item
SURE Home
Faculty of Science
Department of Chemistry
Organic Chemistry
Theses (Master's degree) - Organic Chemistry / วิทยานิพนธ์ - เคมีอินทรีย์
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browse
All of SURE
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Types
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Types
Recommended Subjects
จิตรกรรม [48]
จิตรกรรม -- ไทย [597]
ศิลปกรรม [8]
ศิลปกรรม -- ไทย [66]
My Account
Staff Login
Statistic
Top Search Keyword
New Items
Top Views
Top Downloads
View Item
Statistics
View Item
Statistics
การศึกษาองค์ประกอบทางเคมีของเปลือกผลสุกของสารภี
Author:
ยุภา ปู่แตงอ่อน
Yupa Pootaengon
Subject:
สารภี -- การวิเคราะห์ -- วิจัย
เปลือก -- การวิเคราะห์ -- วิจัย
Date:
2005
Publisher:
มหาวิทยาลัยศิลปากร
Type:
Thesis
Discipline:
สาขาวิชาเคมีอินทรีย์
URI:
https://sure.su.ac.th/xmlui/handle/123456789/11506
Collections:
Theses (Master's degree) - Organic Chemistry / วิทยานิพนธ์ - เคมีอินทรีย์
[34]
Total Download:
714
View/
Open
Fulltext.pdf (705.5Kb)
Metadata
Show full item record