Search
Now showing items 1-5 of 5
Effect of pH adjustment and hydrocolloids on stability of coconut sugar syrup
;
ผลของการปรับพีเอชและไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของไซรัปน้ำตาลมะพร้าว
The problems often found in coconut sugar syrup are sedimentation and crystallization during storage due to sucrose and suspending particles present in the syrup leading to consumer’s unacceptance. Solving these problems ...
Charaterization of fatty acid and triacylglycerol compositions, physicochemical properties and crystallization and melting behavior of coconut testa oil
;
การศึกษาองค์ประกอบกรดไขมันและไตรกลีเซอไรด์ คุณสมบัติทางเคมีกายภาพ และพฤติกรรมการตกผลึกและการหลอมเหลวของน้ำมันเยื่อกะลามะพร้าว
Virgin coconut oil has been reported to provide many health benefits such as increasing the fat metabolite, having high antioxidant, being anti-cancer and decreasing the chance of having cardiovascular disease. As a result, ...
Reduction of grainy texture in margarines by interesterification
;
การลดการเกิดลักษณะเนื้อสัมผัสแบบเป็นเม็ดในเนยเทียมด้วยการทำอินเตอร์เอสเตอริฟิเคชั่น
One of the main concerns regarding to the quality of butter blend margarines is the development of large and spherical fat crystals resulting in grainy texture. In order to solve the problem of grainy texture in butter ...