การผลิตไขมันทดแทนเนยโกโก้แบบทนร้อนจากไขมันปาล์มที่ผ่านกรรมวิธีการแยกลำดับส่วน
Other Title:
Production of heat resistant cocoa butter replacer from fractionated palm oil
Author:
Subject:
Date:
2009
Publisher:
มหาวิทยาลัยศิลปากร
Type:
Discipline:
สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
Collections:
Total Download:
1063
View/ Open
Metadata
Show full item recordRelated items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
การผลิตไขมันทดแทนเนยโกโก้จากไขมันเมล็ดเงาะด้วยกระบวนการอินเตอร์เอสเตอร์ริฟิเคชั่นโดยใช้เอนไซม์ไลเปส
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: Thesisภควรรณ ชัยขจรวัฒน์; Pakhawan Chaikajonwat (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2012) -
The production of trans-free margarine fat by enzymatic interesterification of soy bean oil, palm stearin and coconut stearin
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: Thesisรัชติยา ลาคำ (Silpakorn University, 17/8/2018)Trans-free interesterified fats were prepared from blends of soybean oil (SBO), palm stearin (PS), and a hard fraction of coconut oil (coconut stearin, CNS) in different ratios (0:70:30, 10:60:30, 20:50:30, 30:40:30 and ... -
การใช้ฟูเรียทรานสฟอร์มอินฟาเรด สเปกโตรสโคปี ในการวิเคราะห์เชิงคุณภาพและปริมาณของไขมันชนิดทรานส์ในผลิตภัณฑ์อาหาร
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: Thesisอัญชลี อรุณรัตน์; Anchalee Arunrat (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2009)