Toggle navigation
ไทย
English
SU Intellectual
SU Journal
Feedback
About Us
Manual
Mission and Scope
Preservation Plan
Licenses
SURE Data Ethics
Contact Us
English
ไทย
English
Staff Login
Toggle navigation
Advanced Search
Advanced Search
View Item
SURE Home
Faculty of Engineering and Industrial Technology
Department of Food Technology
Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหาร
View Item
SURE Home
Faculty of Engineering and Industrial Technology
Department of Food Technology
Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหาร
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browse
All of SURE
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Types
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Types
Recommended Subjects
จิตรกรรม [48]
จิตรกรรม -- ไทย [597]
ศิลปกรรม [9]
ศิลปกรรม -- ไทย [66]
My Account
Staff Login
Statistic
Top Search Keyword
New Items
Top Views
Top Downloads
Return to List
View Item
Statistics
View Item
Statistics
การตัดแปรสตาร์ชข้าวเจ้าโดยวิธีการให้ความร้อนขึ้นร่วมกับวิธีการทางเคมี
Author:
ลัดดาวัลย์ ไกรพานนท์
Laddawan Kripanon
Subject:
สตาร์ช -- วิจัย
สตาร์ชข้าวเจ้า -- วิจัย
แป้งข้าวเจ้า
Date:
2007
Publisher:
มหาวิทยาลัยศิลปากร
Type:
Thesis
Discipline:
สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
URI:
https://sure.su.ac.th/xmlui/handle/123456789/10233
Collections:
Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหาร
[157]
Total Download:
453
View/
Open
Fulltext.pdf (3.411Mb)
Metadata
Show full item record