Browsing by Author "ภาคย์ มาลัยกฤษณะชลี"
Now showing items 1-2 of 2
-
Effect of non-stationary drying on kinetics, physicochemical properties and thermodynamic properties of ripe mango
Collection: Theses (Ph.D) - Food Technology / ดุษฎีนิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: ThesisPak MALAIKRITSANACHALEE; ภาคย์ มาลัยกฤษณะชลี; TOUCHPONG CHOOSRI; ธัชพงศ์ ชูศรี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 10/7/2020)Drying is one of the important preservation technologies for agricultural products. In order to improve the drying process, this research studied the effect on drying conditions with intermittent and continuous mode in ... -
ผลของสภาวะกระบวนการพาสเจอไรซ์ต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์นม
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: Thesisภาคย์ มาลัยกฤษณะชลี; Pak Malaikritsanachalee (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2013)