Browsing by Author "ขวัญใจ กลิ่นจงกล"
Now showing items 1-2 of 2
-
Hydrolysis and application of pectins from passion fruit peel obtained by subcritical water treatment
Collection: Theses (Ph.D) - Food Technology / ดุษฎีนิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: ThesisKhwanjai KLINCHONGKON; ขวัญใจ กลิ่นจงกล; Pramote Khuwijitjaru; ปราโมทย์ คูวิจิตรจารุ; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 12/7/2019)Passion fruit (Passiflora edulis) peel is an underutilized by-product from juice industry. This research investigated the potential of subcritical water for extraction of pectins from the peel and application of the obtained ... -
องค์ประกอบคาร์โบไฮเดรตของผลิตภัณฑ์ที่ได้จากการทรีตเปลือกเสาวรสด้วยน้ำกึ่งวิกฤต
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: Thesisขวัญใจ กลิ่นจงกล; Khwanjai Klinchongkon (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2013)