Drying of longan : its drying kinetics and performance of longan dryers

Other Title:
การอบแห้งลำไย : ไคเนติกส์ของการอบแห้ง และสมถรรถนะของเครื่องอบแห้งลำไย
Author:
Subject:
Date:
2010
Publisher:
มหาวิทยาลัยศิลปากร
Type:
Discipline:
สาขาวิชาฟิสิกส์
Collections:
Total Download:
37
View/ Open
Metadata
Show full item recordRelated items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Effects of Low Pressure Hot Air Drying on Drying Kinetics, Color changes, Shrinkage and Rehydration of Dried Ripe Mangoes
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: Thesisสิริกัญญา กระต่ายทอง (Silpakorn University, 18/6/2021)Objective of this research is to develop a new drying method under the concept of combining the advantages of using two drying media, hot air and vacuum, called low pressure hot air drying (LPHAD). The LPHAD was compared ... -
Drying of longan : its drying kinetics and performance of longan dryers
Collection: Theses (Ph.D) - Physics / ดุษฎีนิพนธ์ - ฟิสิกส์Type: ThesisNiroot Lamlert (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2010) -
Effect of corona wind drying on drying kinetics of color and shrinkage of ripe mango
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: Thesisวิลาวัณย์ จึงมานะกิจ (Silpakorn University, 18/6/2021)Corona wind drying is a new drying technology that improves the efficiency of convection drying processes using air as the drying medium, especially hot air drying. The objective of this study was to study the optimum ...