Search
Now showing items 1-4 of 4
The effect of freezing on the osmotic dehydration process and the quality of osmo-air-dried mangoes
;
การศึกษาอิทธิพลของการแช่เยือกแข็งต่อกระบวนการทำแห้งด้วยวิธีออสโมติกและคุณภาพของมะม่วงแช่อิ่มอบแห้ง
This study aimed to investigate the effect of freezing method and storage time on osmotic dehydration, drying behavior, and qualities of osmotic air-dried mango. Mangoes cv. Kaew Kamin with total soluble solids content ...
Properties of Emulsion and Emulsion Films from Whey Protein Isolate and Gum Arabic
;
สมบัติของอิมัลชันและฟิล์มอิมัลชันจากเวย์โปรตีนไอโซเลทผสมกัมอะราบิก
Edible film has an application for food packaging and coating by providing a barrier to moisture, oxygen and flavor movement. Protein films exhibit poor water vapor barrier property; therefore, the addition of lipids could ...
Comparison of yogurt starter powder preparation by spray dry and freeze dry
;
เปรียบเทียบการเตรียมหัวเชื้อโยเกิร์ตผงโดยวิธีการทำแห้งแบบพ่นฝอยและวิธีการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง
The research aimed to compare the yoghurt starter powder production by spray drying and freeze drying. Due to the most fermented milk industries have to use lactic acid bacteria, So they must be imported from other countries ...
Efficiency Improvement of Quality Control ProcessA case Study of Pet Food Product
;
การปรับปรุงประสิทธิภาพของกระบวนการควบคุมคุณภาพกรณีศึกษาผลิตภัณฑ์อาหารสัตว์
This research aims to improve the efficiency of the pet food product quality inspection process. The researcher has chose to study in the canned tuna industry for pet food to help the factory to reduce production costs and ...