Browsing by Subject "เคอร์คูมิน"
Now showing items 1-2 of 2
-
Effect of drying using a greenhouse solar dryer on the quality and bioactive compounds in Cassumunar ginger (Zingiber montanum (Koenig) Link ex Dietr.).
Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหารType: Thesis(Silpakorn University, 12/7/2019)The influences of drying conditions including drying temperatures and drying methods on drying behavior, yellow color, curcumin content, essential oil, and antioxidant capacity of cassumunar ginger were investigated. For ... -
การพัฒนาพอลิเมอริกไมเซลล์ที่ไวต่อการเปลี่ยนแปลงพีเอชจากไคโตซานเพื่อนำส่งยาโดยการรับประทาน
Collection: Theses (Ph.D) - Pharmaceutical Technology / ดุษฎีนิพนธ์ - เทคโนโลยีเภสัชกรรมType: Thesis(มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2560-05-15)การศึกษานี้มีวัตถุประสงค์เพื่อสังเคราะห์อนุพันธ์ไคโตซานที่ไวต่อการเปลี่ยนแปลงพีเอช N-naphthyl-N,O-succinyl chitosan (เอ็นเอสซีเอส), N-octyl-N,O-succinyl chitosan (โอเอสซีเอส) and N-benzyl-N,O-succinyl chitosan (บีเอสซีเอส) ...